top of page
Landschap van de berg

"Het is 

fantastisch om
elke dag

opnieuw verder
te bouwen aan
mijn nieuwe ik."

Mijn verhaal

In de lagere school ontdekte ik dat het niet evident was om als leerling uit een andere school in een bestaande klasgroep opgenomen te worden. Ik was een gevoelig kind. Soms werd ik helemaal onderuit gehaald door de negatieve opmerkingen van klasgenoten en kelderde mijn zelfvertrouwen op dat moment naar een ongezien dieptepunt. 

Ik voelde me moedeloos maar ik was vastbesloten om vol te houden waardoor deze, op het eerste gezicht, negatieve ervaringen me veel sterker maakten en ervoor zorgden dat ik leerde doorzetten bij elke onverwachte situatie. Het gaf me de kracht om telkens, ondanks de moeilijke omstandigheden, zoveel mogelijk positieve elementen naar boven te halen en daarmee aan de slag te gaan.

Ik dacht het allemaal op een rijtje te hebben tot ik 20 jaar later keihard met mijn neus op de feiten werd gedrukt... 

 

Mijn lichaam en geest weigerden alle dienst en dwongen me om rust te nemen en voor mezelf te zorgen.  Mijn perfectionistische zelf had gefaald.  Vanaf dag 1 nam ik me voor om deze gebeurtenis als een tweede kans te zien. Ik moest en zou leren uit wat me overkomen was. Ik besefte dat het nooit meer zou zijn zoals vroeger, maar dat hoefde ook helemaal niet!  Ik werd als het ware herboren.  En, ik vind het nog steeds fantastisch om elke dag opnieuw verder te bouwen aan mijn nieuwe ik.

Mijn passie voor auto’s, ik was heel mijn loopbaan actief in de automobielwereld, heeft nu plaats gemaakt voor mijn nieuwe passie: coaching. Ik wil me met hart en ziel inzetten om vanuit mijn eigen ervaringen mensen gelukkiger te maken en krachtiger in het leven te zetten.

Ik speel schuiftrombone in de plaatselijke fanfare en ben een fervent fietser, zowel mountainbiken als tochten met de koersfiets maken mijn geest vrij voor nieuwe ideeën en zorgen ervoor dat ik me ook lichamelijk in topconditie voel. Dit stelt me in staat om me steeds voor 200% te concentreren op jouw verhaal en actief mee te zoeken naar oplossingen of alternatieven specifiek op jouw maat.

Al deze ervaringen geven me de energie en de kracht om het verschil te maken in jouw leven. Ik wil heel graag samen met jou op weg om de juiste tools te vinden die je zullen helpen om te kunnen genieten van een gelukkiger en evenwichtiger leven.

"Ik heb mijn

passie gevonden:

coaching.

En samen met jou 

hoop ik dat ook
jij 
jouw passie(s) ontdekt."

bottom of page