top of page

Zelfvertrouwen

Ben jij op zoek naar jouw talenten en passies? Leer jezelf kennen en bouw een sterke persoonlijkheid op. 

Zelfvertrouwen is een eigenaardig iets. Het zorgt ervoor dat je sterker in je schoenen staat en het leven met een open blik tegemoet treedt. Er zijn echter struikelblokken (bv. faalangst, uitstelgedrag, gebrek aan assertiviteit, ...) die ervoor zorgen dat je zelfvertrouwen soms ver zoek is. 

Jouw talenten zijn de sleutel die je helpen om jouw hindernissen te overwinnen.

Iedere persoon zit boordevol talenten. Iedereen. Tijdens het traject maken we een lijst met dingen waar jij trots op bent. Zo treedt je in de toekomst met meer zelfvertrouwen uitdagingen tegemoet en maak je hierbij gebruik van jouw talenten.

Verder leer je jezelf de nodige ruimte te geven om fouten te maken en deze als kansen te zien om dingen bij te leren en te verbeteren. Faalplezier is nog nooit zo leuk geweest. Aanvaard complimenten wanneer jij jouw problemen oplost en geniet ervan. 

Tot slot gaan we samen op zoek naar interessante voedingstips en leuke sportactiviteiten die passen bij jouw levensstijl. Een gezonde geest in een gezond lichaam is een wijsheid die nog steeds actueel is! 

Streef naar een nieuwe ik mét een gezonde portie zelfvertrouwen. Geef jouw leven een positieve boost zodat je opnieuw energie door je lichaam voelt stromen.

bottom of page